Azonnal fizető bitcoin mining program!

A Bitcoin Laboratory Inc. cég által működtetett bitcoin bányász program egy végtelenül egyszerű kereseti tervvel rendelkezik. Óránként fizet az aktív betétek után 0,15%-ot, ami napi 3,6%-ot jelent. Visszaforgatással rövid időn belül elérhető a maximális nyereség amikor az aktív betét 30 naponként 2,88-szorozódik. Pl.: Ha valaki eléri az 1 BTC betét összeget akkor 100% visszaforgatással 30 nap alatt 2,88 BTC-je lesz, 0% visszaforgatással azaz ha minden nap kiveszi a teljes összeget 30 nap alatt valamivel több, mint 1 BTC a keresete!

Mi szól a program mellett?

  1. A Bitcoin Laboratory Inc. bejegyzett cég és 300000 GBP tőkével rendelkezik szemben a számos hasonló 1 GBP-s tőkéjű céggel akik általában néhány hónap alatt eltűnnek! Itt ellenőrizheted: cégadatok lekérése
  2. Minimális befektetés: 0,001 BTC, azaz kb. 1 dollár, minimális kifizetés: 0,0001 BTC azaz kb. 10 cent.
  3. Azonnali kifizetés, a kikérés pillanatában azonnal megjelenik az összeg a bitcoin tárcádban.
  4. Ajánlói rendszer: 5% jutalék az általad belépett emberek befizetései után! Ehhez neked nem kötelező betéttel rendelkezned!

BtcLab fiók:

Kifizetés BtcLab irodában:

BtcLab kifizetés Blockchain.info pénztárcában:

Megjegyzés: kipróbáltam a Blockchain és a Coinbase tárcákról a befizetést és a kifizetést is. Nekem a Blockchain-en hosszabb ideig elhúzódott a tranzakciók megerősítése, mint a Coinbase-en, de lehet hogy ez nem általános. Elképzelhető, hogy időnként az egyik tart tovább időnként pedig a másik. Az biztos, hogy mindkettőnél megtörtént a megerősítés és rendben lezajlottak a tranzakciók.

A Bitcoin Laboratory fizikai irodáját nézheted meg ezen a videón, valamint aki tud angolul szóban is kap némi információt a cégről:

Ingyenes regisztráció a Bitcoin Laboratory programba.

Till Gábor
Mobil: 06-70-323-6241
E-mail: info@1000000.hu
Skype: till.gabor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *