Az ASEA csak sós víz? Valóban?

Én 2022. februárjában találkoztam az ASEA-val. Ekkor sikerült elkapnom a covid-ot és rá másfél hétre jelentkezett egy szem probléma.

Az amúgy is rossz szemem egyik pillanatról a másikra teljesen elromlott. Először fekete mozgó és változó foltokat láttam, majd egy nap múlva a kb. 30%-os látásom a jobb szememen lecsökkent 3%-ra! Csak homályos fényeket láttam. Nagyon ijesztő volt. Ez az állapot még egy héttel később is fenn állt, amikor megkeresett az egyik gyerekkori ismerősöm édesanyja és beszélt nekem az ASEA vízről és gélről.

Az orvosok egy bevérzést láttak a szemem belsejében, de nem tudták megmondani mitől alakult ki, azt mondták ha az felszívódik akkor visszaál az eredeti állapot, de ez nagyon hosszú folyamat lesz.

Ügy gondoltam, hogy ettől rosszabb már nem lehet és nincs mit veszítenem kipróbálom az ASEA termékeket. Elkezdtem csepegtetni a vízet a szemembe és csodák csodájára kb. 3-4 nap múlva (nagyjából másfél héttel a tünetek jelentkezése után) a látásom visszaállt a korábbi 30% körülire. Sajnos a fekete foltok még mindig jelen vannak, de sokkal kevesebbszer és kevesebb ideig jelennek meg, valamint a látásom időnként néhány másodpercre el is homályosodik.

Nagyon bízom a kezdeti tapasztalatok után az ASEA-ban és ezért folyamatosan használom is, május elején ezért úgy döntöttem, hogy be is regisztrálok és kihasználom az üzleti lehetőség részét is.

Nézd meg az alábbi videót amiben dr. David Silverman megcáfolja a keringő tévhitet miszerint az ASEA csupán sós víz.

Az ASEA csak sós víz lenne? Valóban?

További információk, vásárlás és üzleti regisztráció!

Till Gábor

tillgabor74@gmail.com

Skype: till.gabor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *