Complete Plant-Based Protein

Complete Plant-Based Protein – Teljes értékű növényi alapú fehérje

A LiveGood komplett növényi alapú fehérjét úgy tervezték, hogy egy ULTIMATE fehérje-kiegészítő legyen a piacon, amely a MAXIMÁLIS mennyiségű tápanyagot biztosítja a szervezetnek a föld legjobb összetevőivel!

Borsófehérje – Az egyik legteljesebb növényi fehérjeforrás a világon, a borsófehérje tartalmazza a szervezet számára szükséges mind a kilenc esszenciális aminosavat, valamint elágazó láncú aminosavakat (BCAA), köztük az arginint, amely jót tesz a szívnek és elősegíti a vér áramlását az egész testben. A borsófehérje jótékony hatásaként magas vas- és alacsony zsírtartalmú!

Organikus kenderprotein – Az antioxidánsokban, ásványi anyagokban, rostokban és a szív számára egészséges telítetlen zsírokban gazdag kenderfehérje segít megvédeni a szívet, fenntartani a sovány testtömeget, újjáépíteni és helyreállítani az izmokat és az ízületeket, és még az agyműködést fenntartásában is segít! Valójában a kenderfehérje energiát ad, segíthet az immunrendszer erősítésében, és a testsúlykontroll fenntartásában, még a gyulladások kezelésében is!

Fermentált fehérje – A fehérje, mint minden tápanyag, csak annyira értékes, amennyire a szervezet meg tudja emészteni. Sajnos sok a piacon lévő fehérje nem könnyen emészthető, ami azt jelenti, hogy nem tudja teljes mértékben kihasználni a termékben lévő fehérje előnyeit. A gondosan kiválasztott fermentált borsóprotein nem csak segít a szervezetnek az egészséges emésztés fenntartásában, hanem az összes káros baktériumot és antitápanyagot, amely gyakran megtalálható a piacon lévő más termékekben, eltávolították, hogy a lehető legtisztább, legegészségesebb fehérjét tudják biztosítani!

Aminosavak – Az aminosavak szinte minden rendszerben szerepet játszanak a szervezetben. Segítik az izmok, a kötőszövetek és a bőr létrehozását és növekedését. Segítenek fenntartani az izomtónust és a szövetek erejét. Segítik az izmok gyógyulását és helyreállítását. Segítenek energiával ellátni a szervezetet. És még az egészséges emésztést is elősegítik. Aminosavak nélkül az egész szervezet egészsége veszélybe kerülhet. Ennél jobb minőségű aminosavakat pedig egyetlen termék sem tartalmaz!

Sokkal több, mint fehérje!

A világ legjobb minőségű, legjobban teljesítő fehérjéin túl az előnyök ezzel még nem érnek véget! Ezt a terméket 26 vitaminnal és ásványi anyaggal csomagoltuk, amelyek elengedhetetlenek szervezeted egészségéhez. A B-vitamin az energiatermeléshez, a vas az izomépítéshez, a jód az anyagcseréhez járul hozzá. A mi komplett növényi alapú fehérjénk több erőt ad szervezetednek, mint bármely más fehérje a világon!

Ha az előnyök nem lennének elegendőek, az ízletes vanília ízű port vízzel elkeverheted vagy kedvenc turmixodhoz adhatod, így a nap bármely szakában egészségesen kiegészítheted az étrendedet!

Complete Plant-Based Protein

Complete Plant-Based Protein

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *