D3-K2 vitamin

D3-K2 vitamin

Ismerd meg a LiveGood D3-K2 vitaminját.

Tudtad, hogy a D-vitamin az egyik legfontosabb vitamin, amelyre szervezetünknek szüksége van az egészséges immunrendszer fenntartásához?

Azt is tudtad, hogy a D-vitamin-hiány a legtöbbet előforduló probléma?

Annak ellenére, hogy testünk a napfény hatására D-vitamint termel, a legtöbb ember napi rendszerességgel nem jut elegendő napfényhez ahhoz, hogy fenntartsa az egészséges D-vitamin szintjét. És mivel nagyon kevés élelmiszer tartalmaz D-vitamint, sokunknál nagyon gyakori a hiányos állapot.

Napi elegendő D-vitamin hiányában immunrendszerünk legyengül, csontsűrűségünk károsodik, és szervezetünk sokkal érzékenyebb a betegségekre.

A LiveGood D3-K2 vitaminja 2000 egységnyi D3-mal a bárhol elérhető legmagasabb minőségű D-vitamint biztosítja szervezetednek, így hozzájárul az optimális szint fenntartásához.

A K2-vitaminnal tudományosan összeállított termék nemcsak a D-vitamin működését támogatja, hanem segíti a kalcium eljutását a csontokhoz az egészséges csontsűrűség megőrzése, valamint az egészséges vér- és szívműködés fenntartásának biztosítása érdekében.

Férfiak, nők, idősek, fiatalok a legjobb minőségű D3- és K2-vitaminnak ezt az erőteljes kombinációját MINDENKINEK MINDEN NAP szednie kell, hogy egészséges legyen és egészséges maradjon!

D3-K2 vitamin

D3-K2 2000 vitamin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *