Hasheer – Bitcoin Cloud Mining – Ingyen 500 GHS 7 napra!

Egy finn társaság által üzemeltetett felhő alapú bitcoin bányász oldal. Az oldal már több, mint fél éve üzemel és fizet. Magyar fórumokon is meg lehet találni a hozzászólásokat róla.

Miért érdemes elindulni:

  • Ha valaki nem akar bele pénzt tenni ingyen is indítható csak nagyon lassan éri el azt a szintet aminél már lesz számottevő kivehető összeg. Az 500 GHS egy hét alatt 100%-os visszaforgatással hoz kb. 25-30 GHS-t.
  • Kisebb-nagyobb összeg befektetésével és az oldal ajánlásával ez a folyamat lényegesen lerövidíthető.
  • Minimálisan vásárolható mennyiség 150 GHS, ami most teljes áron 0,0165 BTC.
  • Folyamatosan vannak promóciók amik jelentős kedvezményt adnak. Jelenleg pl. 500 GHS 0,039 BTC-be kerül!

Javasolt stratégia: Regisztrációt követően azonnal vásárold meg azt a mennyiséget amit megengedhetsz magadnak és állítsd a reinvest opciót 100%-ra. Így az első héten az ajándék 500 GHS-et maximálisan ki tudod használni. Az egy hét után, amikor ezt visszaveszik nem fog akkora visszaesést jelenteni.

A Dashboard-on tudod a reinvestet állítani, ugyanitt találsz egy kalkulátort aminek a GHS vagy a BTC mezőit kitöltve látod a várható hozamokat. Itt úgy kalkulál, hogy a hozamokat kiveszed. Visszaforgatás esetén havonta kb. 30%-al emelkedik a GHS-ed mennyisége.

Bejelentkezés után a képernyő tetején az utolsó bejelentkezéskori GHS mennyiség látszik. A frissítéséhez rá kell kattintani valamelyik menüpontra és az oldal betöltése után felül is frissül a GHS száma!

Az én 239 GHS mennyiségem naponta már valamivel több mint 2 GHS-el növekszik 100% visszaforgatás mellett!

Ha te is ki szeretnéd próbálni kattints a lenti linkre.

Kérem az ajándék 500 GHS-t!

Till Gábor
Mobil: 06-70-323-6241
E-mail: info@1000000.hu
Skype: till.gabor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *