Az évszázad legnagyobb tudományos áttörése

A hosszú, és egészséges élet kulcsát már hosszú idők óta kutatja az emberiség. A tudomány világa töretlenül halad előre, hogy mind az emberi élet hosszát, mind pedig a minőségét pozitív irányba mozdítsa előre.

Több millió dollárt, és közel húsz évet fektettek bele egy olyan terület kutatásába, amelyet a tudományos világ ​addig mellőzött.

Kutatók csodálatos áttörést értek el a tudomány egy bizonyos területén, a “REDOX JELZŐ MOLEKULÁK” működési elvének megfigyelése kapcsán. Felfedeztek valami olyat, amiről korábban semmit sem tudtunk. Megfejtették, hogy mi a sejt funkciója molekuláris szinten.

Nem csupán megfigyelték, hogy mi a sejt funkciója molekuláris szinten, hanem az emberi sejthez hasonlóan képesek voltak előállítani a sejtben termelődő Redox Jelző Molekulákat.

Mindez olyan horderejű áttörésnek számít, amivel a tudósok, és az orvosok nem találkoztak a penicillin előállítása óta.

Ez a technológia azért is különleges, mert bár a Redox Jelző Molekulák csupán a másodperc töredékéig életképesek az emberi testben, azonban a tudósoknak sikerült stabilizálni biológiailag aktív formában palackba zárniuk, hogy fogyasztható formában juttassák el az emberekhez.

Ennek a neve ASEA

Az ASEA NEM gyógyszerkészítmény, gyógynövény, vitamin, ásványi anyag, gyümölcslé vagy tápanyag. Egy teljesen új kategóriát nyitott az egészségtudomány történelmében.

Sejtszintű egészség…

A Redox Jelző Molekulák komoly segítséget nyújthatnak az egészségünk megőrzésében, helyreállításában.

Az utóbbi száz évben nagyon sokat fejlődött a tudomány! Tudósok rájöttek arra, hogy meg kell érteniük a sejtek funkcióit molekuláris szinten ahhoz, hogy befolyásolni tudják a betegségek kialakulását, illetve azok gyógyítását.

Orvosok véleménye az ASEA-ról

Napjainkban minden anyag tartalmaz bizonyos fokú méreganyagot, stimulánst, vagy mellékhatásokat vált ki. Ez a termék egyikkel sem rendelkezik, hiszen ŐSHONOS az emberi szervezetben; már a fogantatásunk pillanatától termeljük, viszont a pubertás kortól kezdődően egyre kevesebb mennyiségben. A Redox Jelző Molekulák visszapótlásának kedvező hatását már emberek ezrei tapasztalták meg világszerte, és ez a magas hatásmechanizmus az egészségügyi szakemberek figyelmét is felkeltette. Olyannyira, hogy 2019. júliusában tudományos világkonferenciát tartottak New Castle-ban (Egyesült Királyság), és ma már több százezernél jár a szakmai publikációk száma.

Orvosok véleménye az ASEA-ról

Gondolkozzunk sejtszinten!

Az emberi test több trillió sejtből áll, még a tudomány sem tudja pontosan behatárolni a hozzávetőleges számukat. A környezeti ártalmak és a káros életvitel -mint a légszennyezettség, a túlzott napozás, a tápanyaghiányos táplálkozás, a stressz stb.- következtében a sejtek folyamatosan károsodnak.

Azonban az emberi test rendelkezik az öngyógyítás képességével.

Minden betegség a beteg sejtekre vezethető vissza. Nemcsak bizonyos százalékuk, hanem az összes betegség. Ha valaki egészséges szívet szeretne, akkor egészséges szívsejtekre lesz szüksége, ha egészséges agyat, akkor egészséges agysejtekre, ha egészséges tüdőt, akkor pedig egészséges tüdősejtekre. Ahhoz, hogy ezt megértsük, sejt szinten kell gondolkoznunk.

Gondoljunk csak bele, begyógyul egy elvágott ujj vagy felgyógyulunk a náthából. Ebben pedig az immunrendszernek kivételes szerepe van, aminek az a feladata, hogy felkutassa a sérült sejteket

Amint a károsodott sejteket felkutatta, két lehetőség van. Amennyiben kisebb fokú sérülés érte a sejtet, akkor kijavítja azt. Azonban, ha a sejt már túlságosan károsodott ahhoz, hogy javítható legyen, akkor megsemmisítésre kerül, és a környező egészséges sejtek egy új sejtet állítanak elő helyette. A tudósok megfigyelték, hogy ezeket a folyamatokat a Redox Jelző Molekulák irányítják, melyek nélkül nem is élhetnénk.

Tehát a Redox Jelző Molekulák jelenthetik a kulcsot az élethez, hiszen sejtek milliói születnek, és pusztulnak el bennünk percenként.

Hogyan termelődnek a redox Jelző molekulák

Ezt a terméket Redox jelző kommunikátor készítménynek hívjuk, ami a maga nemében első az egész világon.

Egyetlen csodálatos technológia

Két jelentős termék

Az ASEA és RENU 28 eltér az eddig használt termékektől.

Mindkét termek szabadalmakon alapuló, tudományos technológiát használja.

Mi az ASEA és hogyan tud neked segíteni?

Ismerd meg a termékeket, kezd el használni és válj kiemelt vásárlóvá, vagy akár az anyagi biztonságodat is megteremtheted egy főállású jövedelemmel ha üzletépítőként regisztrálsz!

Keress bátran ha valamilyen kérdésed lenne!

Till Gábor

Skype: till.gabor

tillgabor74@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *